Rágcsálóirtás

Több mint 20 éves tapasztalattal vállaljuk intézmények, vállalkozások és magánszemélyek részére rágcsálóirtó szolgáltatásunkat épületen belül pincékben és külső területeken egyaránt. A legmodernebb, kíváló minőségű rágcsálóirtó szerekkel dolgozunk.Patkány

Leggyakrabban házi vagy vándorpatkánnyal találkozhatunk otthonunk közelében. Mindkettő rendkívül ügyes és okos, előbbi ügyesebb mivel testalkata kisebb, utóbbi viszont okosabb. Több színű egyedeket is látni, de általában barnás, feketés, szürkés a szőrük. Mindenevők.

Patkányirtás általában méregdobozban elhelyezett mérgezett csalétekkel végezzük, amely módszer megelőzésre is alkalmas. Késleltetett hatású mérgeket használunk, mivel a patkány okos, és ha látja elhullott fajtársát nem eszik a méregből.


Egér

Az egerek általában 7-10 cm hosszúságúak, szürkés barnás feketés árnyalatú a szőrük, és testhosszuk megegyezik farkuk méretével. Igen gyorsan szaporodnak, kb. másfél-két havonta képesek 8-10 utódot világra hozni a nőstények, amelyek kb. ugyanennyi idő után ivarérettek lesznek.


Patkányirtás általában méregdobozban elhelyezett mérgezett csalétekkel végezzük, amely módszer megelőzésre is alkalmas. Ezek a csalétkek illatoznak, az egerek ezt vonzónak találják és megeszik, majd elpusztulnak, mumifikálódnak.